Accessoires

Op zoek naar scooter accessoires?

Bij Fred Motoren hebben we een ruim assortiment in verschillende scooter accessoires voor uw scooter. Breid uw scooter uit met deze handige accessoires. Denk hierbij aan:

Het vervoeren van spullen op uw scooter is veel praktischer met een topkoffer of mand. Hiermee zijn de goederen afgedekt en neemt u op een veilige manier uw spullen mee. Stalt u uw scooter buiten? Dan is het aan te raden een bijpassende scooterhoes aan te schaffen om zo de scooter te beschermen tegen omstandigheden van buitenaf. Natuurlijk wilt u uw scooter ook goed beveiligen. Denk daarom na over een goed slot, bijvoorbeeld een stuur- of beugelslot.

Originele scooter accessoires van topmerken

U wilt natuurlijk alleen het beste voor uw scooter. Daarom vindt u in ons assortiment scooter accessoires van verschillende topmerken. We verkopen accessoires van scootermerken als Vespa, Piaggio, Peugeot en Sym. Zo hebben we onder andere originele voorspatborden, windschermen, afdekhoezen en stuursloten. 

Onderdelen voor uw scooter

Naast scooter accessoires hebben we ook een ruim assortiment in scooter onderdelen. Dit zijn onder andere motor onderdelen zoals uitlaten, cilinders en bougies. Daarnaast hebben we ook frame onderdelen zoals zomer- en winterbanden. Ook in scooter onderdelen verkopen wij originele producten van bekende scooterfabrikanten. 

Montage van de scooter accessoires

Hulp nodig bij het monteren van uw scooter accessoire? Wanneer u een accessoire heeft aangeschaft, kunnen wij u helpen met de montage op de scooter. Dit kan ter plekke in de winkel of neem contact met ons op.

Accessoires

Minimal Price: 2,50 2.5

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x