Alarm

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Scooter alarm

Een scooter alarm heeft u nodig om uw scooter te beveiligen ter voorkoming van diefstal. Hieronder leest u meer informatie over waar u op moet letten bij het aanschaffen van een scooter alarm.

De reden voor een scooter alarm

Een scooter alarm is ideaal om bijvoorbeeld dieven mee weg te jagen. Zodra de scooter in beweging komt, wordt er een hard geluid vrijgegeven door het alarm. Dit trekt de aandacht van de hele omgeving en dat willen de dieven natuurlijk niet. Hierdoor is het ideaal om een scooter alarm aan te schaffen.

Verschillende soorten scooter alarmen

We hebben verschillende soorten scooter alarmen in ons assortiment. Zo hebben we draadbomen voor het alarm die op verschillende scooters toegepast kunnen worden. Mede door de draadboom kunt u zelf het alarm bevestigen. Doordat wij voor elk scooter merk een draadboom hebben is er voor iedereen een geschikt scooterslot te vinden. U kunt ze gemakkelijk zelf op de motor zetten.

Andere manier om de scooter beschermen

Naast scooter alarmen hebben wij ook nog andere producten waarmee de scooter beveiligd kan worden. Zo hebben wij verschillende soorten scootersloten in ons assortiment. Niet alleen met een scooter alarm, maar ook met een scooterslot kan de scooter goed beveiligd worden. De verzekeringsmaatschappijen vereisen een goedgekeurd slot om de scooter te kunnen verzekeren bij diefstal. Wij bieden zowel kettingsloten, schijfremsloten, beugelsloten, als wand/ muur en grondankers aan in onze winkel en webwinkel. Deze ruime keuze bestaat uit goedgekeurde ART-sloten en sloten zonder ART-keurmerk. 

Verschillende scootermerken

Zoals hierboven al werd benoemd zijn er verschillende scootersloten voor verschillende scootermerken, waaronder:

-        Aprilla

-        Gilera

-        Honda

-        Kymco

-        Peugeot

-        Piaggio

-        Sym

-        Vespa

-        Yamaha

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over scooter alarmen of wilt u er nog meer informatie over hebben? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 010-4860 380 of stuur een mail naar info@fredmotoren.nl.

Alarm

Minimal Price: 28,88 28.88

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x