Scooterhoes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Scooterhoezen bij Fed Motoren

Scooter hoezen zijn belangrijk om de scooter tegen verschillende weersomstandigheden te beschermen. Lees hieronder meer over onze scooter hoezen.

Waar dient een scooterhoes voor?

Scooterhoezen zijn bedoeld om de scooter te beschermen tegen de wind. Hoe langer de scooter buiten staat des te meer die gaat roesten. Dit kan komen door regen, hagel en vocht. Mede door zo’n scooter hoes wordt de scooter beter beschermt.

Verschikkende soorten scooter hoezen

We hebben verschillende soorten scooterhoezen in ons assortiment. Zo hebben we scooterhoezen die de hele scooter beschermen, maar ook scooterhoezen zonder windscherm en topkoffer. Voor ieder model scooter klein, groot of motorscooter  is de juiste scooterhoes terug te vinden in onze webshop of winkel.

Verschillende maten

We hebben verschillende maten scooter hoezen. Zo kan je kiezen uit M, L & XL of XL & XXL. De merken die wij verkopen zijn als volgt:

  • Tucano
  • California
  • Piaggio
  • MIOKIX

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een scooter hoes?

Eigenlijk hangt het helemaal af van al uw wensen. Het is belangrijk om te kijken naar de maten van een scooterhoes. De ene scooter is weer groter dan de ander. Daarbij is het belangrijk om te kijken wat je allemaal wilt beschermen met de scooterhoes. De ene hoes is duurder dan de ander maar wij kunnen je garanderen dat alle scooter hoezen een goed prijs & kwaliteitsverhouding hebben. En voor elke scooter hebben wij natuurlijk een hoes.

Andere accessoires

Naast scooterhoezen hebben wij nog andere accessoires. De meest belangrijke accessoires in ons assortiment zijn windschermen, topkofferers en sloten. Een windscherm is belangrijk tijdens het rijden in verschillende weersomstandigheden. Topkoffers zijn ideaal om verschillende spullen mee te vervoeren. Goede sloten zijn heel belangrijk! Je wilt natuurlijk niet dat een scooter gestolen wordt en het is zeker belangrijk als je in de stad woont.

Vragen?

Mocht u hulp nodig hebben van de juiste scooterhoes, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. 

Scooterhoes

Minimal Price: 22,37 22.37

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x