Scooterhoes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Scooterhoezen bij Fed Motoren

Scooterhoezen zijn belangrijk om de scooter tegen verschillende weersomstandigheden te beschermen. Lees hieronder meer over onze scooterhoezen.

Waar dient een scooterhoes voor?

Scooterhoezen zijn bedoeld om de scooter te beschermen tegen de wind. Hoe langer de scooter buiten staat des te meer die gaat roesten. Dit kan komen door regen, hagel en vocht. Mede door zo’n scooterhoes wordt de scooter beter beschermt.

Verschillende soorten scooterhoezen

We hebben verschillende soorten scooterhoezen in ons assortiment. Zo hebben we scooterhoezen die de hele scooter beschermen, maar ook scooterhoezen zonder windscherm en topkoffer. In onze webshop vindt u de juiste scooterhoes voor elke type scooter: klein, groot of motorscooter.

Verschillende maten

We hebben verschillende maten scooterhoezen. Zo kunt u kiezen uit M, L, XL & XXL. De merken scooterhoezen die wij verkopen zijn:

  • Tucano
  • California
  • Piaggio
  • MIOKIX

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een scooterhoes?

Eigenlijk hangt het helemaal af van al uw wensen. Het is belangrijk om te kijken naar de maten van een scooterhoes. De ene scooter is groter dan de ander. Daarbij is het belangrijk om te kijken wat u allemaal wilt beschermen met de scooterhoes. De ene hoes is duurder dan de ander maar wij kunnen u garanderen dat alle scooterhoezen een goede prijs & kwaliteitsverhouding hebben. En voor elke scooter hebben wij natuurlijk een hoes.

Andere accessoires

Naast scooterhoezen hebben wij ook nog andere accessoires. De meest belangrijke accessoires in ons assortiment zijn windschermen, topkofferers en sloten. Een windscherm is belangrijk tijdens het rijden in verschillende weersomstandigheden. Topkoffers zijn ideaal om verschillende spullen mee te vervoeren. Goede sloten zijn heel belangrijk! U wilt natuurlijk niet dat een scooter gestolen wordt en het is zeker belangrijk als u in de stad woont.

Vragen?

Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste scooterhoes, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. 

Scooterhoes

Minimal Price: 22,37 22.37

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x