Sloten

Scooterslot

Een goed slot is zeer belangrijk om de scooter / brommer te beveiligen. De verzekeringsmaatschappijen vereisen een goedgekeurd ART slot voor een diefstal verzekering. Zowel kettingsloten, schijfremsloten, beugelsloten als wand/muur en grondankers bieden wij u in onze webshop en winkel aan. Deze ruime keuze bestaat uit goedgekeurde ART sloten en sloten zonder ART keurmerk. 

ART goedgekeurd slot

Informeer altijd eerst bij de verzekeringsmaatschappij naar de eisen die zij stellen aan een ART goedgekeurd slot. Deze eisen kunnen namelijk per verzekeringsmaatschappij verschillen. 

Het ART keurmerk is een certificaat dat wordt afgegeven door stichting ART. Deze certificering is bestemd voor mechanische anti-diefstalproducten voor tweewielers, zoals scootersloten. Een indicatie van de richtlijnen zijn:

  • ART 2 is geschikt voor de fiets
  • ART 3 is geschikt voor de brommer/scooter
  • ART 4 is geschikt voor de brommer/scooter en motor
  • ART 5 is geschikt voor de motor

Verschillende soorten sloten

We hebben schijfremsloten, deze sloten worden geplaatst in geperforeerde gaten of sleuven. Wanneer u geen gaten of sleuven hebt is een beugelslot een goede oplossing. Een kettingslot vestigt u heel gemakkelijk door het wiel. Aan een kettingslot kan een vloeranker gevestigd zijn. Een vloeranker is een ronde of vierkante metalen plaat die gevestigd is aan de muur of vloer. Hierdoor kan de scooter moeilijk gestolen worden. Een kettingslot kan ook samengevoegd zijn met een schijfremslot. Daarnaast hebben wij nog een ankerslot die aan de vloer gemonteerd kan worden.

Andere accessoires

Naast sloten hebben wij nog andere accessoires. De meest belangrijke accessoires in ons assortiment zijn windschermen, topkoffers en scooterhoezen. Een windscherm is belangrijk tijdens het rijden in verschillende weersomstandigheden. Topkoffers zijn ideaal om verschillende spullen mee te vervoeren. Scooterhoezen zijn heel belangrijk als je de scooter buiten laat staan. Mede door een scooterhoes wordt de scooter beschermd tegen regen en vocht waardoor het metaal niet kan gaan roesten.

Vragen?

Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste sloten, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. 

Sloten

Minimal Price: 2,79 2.79

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x