Windscherm

Windscherm

Een windscherm biedt vele mogelijkheden tijdens het rijden. Zo houdt het scherm regen tegen of irritante vliegjes in de zomer. Lees hieronder meer over de verschillende windschermen die wij in ons assortiment hebben.

Waar heb je een windscherm voor nodig?

Een windscherm op de scooter biedt tijdens het rijden de mogelijkheid om uit de wind of regen te blijven. Tevens geeft een windscherm ook een bepaalde uitstraling aan de scooter.

Voor welke merken hebben wij een windscherm?

Wij hebben verschillende merken windschermen in ons assortiment, waaronder:

-        DMP
-        Piaggio
-        Vespa
-        Sym
-        Peugeot

Geloof het of niet maar zelfs bij windschermen kun je kiezen uit verschillende kleuren. De meest gebruikte windschermen zijn blank, maar we hebben ook windschermen die de kleur smoke hebben. Tevens kun je kiezen uit verschillende hoogtes van de windschermen.

Soorten windschermen

Fred Motoren biedt verschillende soorten windschermen aan, zowel origineel als imitatie. Ook heb je de keuze uit een hoog of laag windscherm. Alle windschermen worden compleet geleverd, inclusief bevestigingsmateriaal en beschrijving.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een windscherm?

Kijk eerst goed naar het merk van de scooter, want misschien heeft het merk wel speciale windschermen. Tevens moet je er goed op letten hoe hoog je wilt dat het windscherm is. Er zijn, zoals hierboven beschreven, verschillende kleuren qua windschermen. Natuurlijk is het belangrijk om te kijken naar de prijs.

Andere accessoires 

Naast windschermen hebben wij nog vele andere accessoires. Wat belangrijk is bij scooter accessoires is dat je een goede hoes nodig hebt die de scooter beschermt tegen regen. Goede sloten die moeten voorkomen dat de scooter gestolen wordt. Vooral als je in de stad woont is het belangrijk om de scooter goed op slot te doen. Tevens is het handig om een topkoffer of een mand te nemen waarmee je gemakkelijk spullen kunt vervoeren. 

Windscherm

Minimal Price: 2,50 2.5

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x