De Vespa Elettrica is hier!

Vespa is al sinds jaar en dag enorm populair. De strenger wordende milieueisen leiden ertoe dat ook Vespa moet investeren in schonere voertuigen. De eerste stap is gezet door hun allereerste e-scooter op de markt te brengen: de Vespa Elettrica. Een scooter met de iconische Vespa uitstraling, maar dan volledig elektrisch en voorzien van de nieuwste technieken. Daarnaast is de e-scooter ook nog eens milieuvriendelijk en draagt het bij aan verminderd omgevingsgeluid doordat de scooter nauwelijks geluid produceert. Een aantal feiten over de Vespa Elettrica:

  • Binnen 4 uur volledig opgeladen
  • 100km rijden op een volle batterij
  • Geen CO2 uitstoot

Vespa Elettrica zijkant

Vespa Elettrica schuin

Geavanceerde krachtbron

De Vespa Elettrica zorgt voor een unieke combinatie tussen voertuig, omgeving en technologie. Dankzij de Lithium-ion batterij behaalt u een afstand van 100 km op een volle batterij. Daarnaast is de Elettrica uitgerust met een krachtige elektromotor. Het vermogen van de motor bedraagt 2kW en heeft als piekvermogen zelfs 4kW. 

Makkelijk in gebruik

Op gebruiksgemak hoeft u niets in te leveren met de Vespa Elettrica. In de opbergruimte onder het zadel bergt u gemakkelijk de oplaadkabel op en is er voldoende ruimte om andere spullen, zoals uw helm, op te bergen. De kabel is gemakkelijk te bevestigen aan een oplaadpunt om zo uw scooter te voorzien van de benodigde energie. 

Moderne technologie en uitstraling

Als vooruitstrevende e-scooter kan de Vespa Elettrica ook in technologie niet achterblijven. Het traditionele scherm bij het stuur is vervangen voor een interactief LCD-scherm. Niet alleen de rijsnelheid wordt getoond, ook handige gegevens zoals het batterijniveau, de tijd en temperatuur zijn van het scherm af te lezen. Daarnaast dient het scherm als verlengde van uw smartphone en kunt u, op een veilige manier, onder andere inkomende oproepen beheren, berichten en notificaties aflezen en spraakbesturing activeren.

Maak een proefrit met de Vespa Elettrica

Bent u enthousiast geworden over de nieuwe Vespa Elettrica? Of bent u benieuwd hoe een e-scooter rijdt en aanvoelt? Kom erachter door een gratis proefrit te maken op de nieuwe Vespa elektrische scooter!

Proefrit

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x