Handvatten

De juiste handvatten voor uw scooter?

Een belangrijk onderdeel van uw scooter zijn de handvatten. Handvatten geven u meer veiligheid vanwege de grip die u heeft bij het besturen van de scooter. Buiten dat u meer grip heeft, moet het er ook leuk en trendy uitzien. Bij Fred motoren hebben we een geruime keuze aan handvatten in diverse kleuren en modellen.

Wat is het goede moment om handvatten te vervangen?

Handvatten zijn een belangrijk onderdeel voor uw veiligheid. Op het moment dat u voelt dat de grip minder wordt en er slijtage komt, is het zeker van belang om de handvatten te vervangen. Dit niet alleen voor uw veiligheid maar ook zeker voor de veiligheid van uw medebestuurders.

Welke maat handvatten?

Veelal hebben alle handvatten dezelfde maat en passen ze op iedere scooter en brommer. Twijfelt u er toch nog over of dat ze passen, neem dan gerust contact met ons op voor het juiste advies. Mocht u achteraf toch nog de verkeerde handvatten hebben besteld, dan kunt u ze altijd retourneren.

Zelf uw handvatten monteren?

Handvatten kunt u gemakkelijk zelf monteren. Zo verwijderd u de oude handvatten heel eenvoudig met een stanleymes. De nieuwe handvatten kunt u eenvoudig monteren doormiddel van een klein beetje haarlak te spuiten. Schuif ze dan over het stuur. Na een paar minuten zitten de handvatten vast en kunt u weer veilig op pad. Heeft u niet de mogelijkheid om de handvatten te monteren? Kom dan gerust bij ons langs in de winkel en wij zullen deze voor u plaatsen.

Heeft u last van Koude handen?

Heeft u vaker last van koude handen en rijdt u altijd door weer en wind? Probeer dan ook eens verwarmde handvatten. Verwarmde handvatten kunnen u helpen om koude handen te voorkomen.

Handvatten

Minimal Price: 8,03 8.03

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x