Remblokken

De juiste remblokken voor uw scooter?

Een belangrijk onderdeel van uw scooter zijn de remblokken. Als de scooter goed rijd, is het ook handig om tot stilstand te komen, eventueel in geval van nood. Goede remblokken geven u meer veiligheid vanwege de remkracht die u nodig heeft bij het afremmen van de scooter. Bij Fred motoren hebben we een geruime keuze aan remblokken in diverse kleuren en voor verscheidene modellen.

Wat is het goede moment om remblokken te vervangen?

Hoelang remblokken mee gaan is per scooter verschillend. Er is dus helaas geen aangegeven tijd wanneer deze vervangen dienen te worden. Echter kunt u dit zelf controleren. Remt de scooter minder goed dan eerst? Maakt deze een schrapend geluid tijdens het inknijpen van de rem hendel? Dan kan het zijn dat de remblokken "op" zijn. Dit wil zeggen dat de voering op de remmen versleten is. Dit kunt u zien door kijken bij de remklauw. En de afstand te controleren van de remblokken tot de remschijf.

Monteurs tip!

Smeer wat kopervet op de achterkant , vermijd vetten en substanties aan de voorkant van de remblokken, dit werkt tegen het piepen tijdens het remmen!

Remblokken

Minimal Price: 9,99 9.99

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x