Meer afbeeldingen

Killerbee Specials 4T 45KM VXL GT Rood E4*

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1.799,00
€ 1.799,00
Selecteer productvariant
voor de voorraadstatus
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Beschikbaarheid
  • WebwinkelSelecteer productvariant voor de voorraadstatus
  • Winkel RotterdamSelecteer productvariant voor de voorraadstatus
  •    Gratis verzending boven € 50,00
  •    BOVAG Garantie
  •    Snelle en zorgvuldige levering
  •    Vragen? Bel 010-4860 380
Beschrijving
Meer informatie over Killerbee Specials 4T 45KM VXL GT Rood E4*

Killerbee VXL Special

 

De Killerbee VXL Special is een zeer speciale retro scooter. De speciale kleuren combinatie maakt de scooter niet een standaard retro scooter. De Killerbee retro scooter is deels uitgevoerd met matzwarte en glanszwarte delen. De VXL Special beschikt over een luxe zadel, LED verlichting en een heleboel opties om de scooter customizen!

 

De VXL Special heeft zijn naam te danken waarbij nagenoeg alle onderdelen in het zwart zijn uitgevoerd. De spiegels, achterklapdrager en het hitteschild zijn in het zwart. Bij de meeste scooters zijn dit optionele accessoires, maar bij de VXL Special zijn deze accessoires standaard inbegrepen. De Killerbee VXL Special heeft een leuke combinatie van accenten. Deze vind je terug in het rooster aan de voorzijde, de velgranden, en in de bestickering.

 

Bij de Killerbee is het zitcomfort zeer comfortabel. De sportieve zadel (Look a like van de Vespa Spint) biedt voldoende steun bij de lange afstanden. Er zit meer grip in het zadel, zodat je er niet vanaf schuift. De zadel behoort daarom tot de sportieve elementen van de scooter.

 

 De VXL Special van Killerbee is niet alleen mooi en sportief om te zien, maar is ook een zuinig rijdende scooter. De VXL loopt op Euro 98-E5 benzine en voor de rest heb je er geen omkijken naar. De olie hoeft jaarlijks alleen ververst te worden. Dankzij de de nieuwe technologie is het motorblok erg zuinig en zijn de kosten per kilometer zeer laag.

Extra informatie
Specificaties van de Killerbee Specials 4T 45KM VXL GT Rood E4*
Merk Killerbee
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x