Meer afbeeldingen

Killerbee VXL 4T 45KM

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1.699,00

* Verplichte velden

€ 1.699,00
Selecteer productvariant
voor de voorraadstatus
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Beschikbaarheid
  • WebwinkelSelecteer productvariant voor de voorraadstatus
  • Winkel RotterdamSelecteer productvariant voor de voorraadstatus
  •    Gratis verzending boven € 50,00
  •    BOVAG Garantie
  •    Snelle en zorgvuldige levering
  •    Vragen? Bel 010-4860 380
Beschrijving
Meer informatie over Killerbee VXL 4T 45KM

Killerbee VXL

 

De killerbee VXL is een mooie retro scooter die beschikt over een prachtig italiaans design. Een zuinige Euro 5 brandstofmotor, en een compacte vormgeving waardoor hij bijzonder wendbaar is. Bovendien is de klapachterdrager standaard inbegrepen, en is hij uitgerust met LED verlichting.

 

De Killerbee VXL is een prachtige retro scooter die zich heeft laten inspireren door een zeer bekend Italiaans scootermodel, namelijk de Vespa. Het grote verschil is dat deze scooter veel goedkoper is. Je kunt namelijk een bijna even mooie retro scooter kopen voor een derde van de prijs.

 

De VXL van Killerbee is niet alleen mooi om te zien, maar is ook een zuinig rijdende scooter. De VXL loopt op Euro 98-E5 benzine en voor de rest heb je er geen omkijken naar. De olie hoeft jaarlijks alleen ververst te worden. Dankzij de de nieuwe technologie is het motorblok erg zuinig en zijn de kosten per kilometer zeer laag.

 

Optioneel zijn er voor de Killerbee VXL accessoires verkrijgbaar. Je kunt de retro scooter nog completer maken dan hij al is. Je kan de VXL uitrusten met een USB aansluiting, Audi knipperlichten of LED tubes, een windscherm, sierbeugels en sierstrippen, handvatverwarming, een alarmsysteem en indien nodig zelfs opvoeren.

Extra informatie
Specificaties van de Killerbee VXL 4T 45KM
Merk Killerbee
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x