Meer afbeeldingen

Killerbee VXL Sport 4T 45KM

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1.699,00
€ 1.699,00
Selecteer productvariant
voor de voorraadstatus
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Beschikbaarheid
  • WebwinkelSelecteer productvariant voor de voorraadstatus
  • Winkel RotterdamSelecteer productvariant voor de voorraadstatus
  •    Gratis verzending boven € 50,00
  •    BOVAG Garantie
  •    Snelle en zorgvuldige levering
  •    Vragen? Bel 010-4860 380
Beschrijving
Meer informatie over Killerbee VXL Sport 4T 45KM

Killerbee VXL Sport

 

De killerbee VXL Sport is een mooie retro scooter die beschikt over een prachtig italiaans design. Een zuinige Euro 4 brandstofmotor, en een compacte vormgeving waardoor hij bijzonder wendbaar is. Bovendien is de klapachterdrager standaard inbegrepen, en is hij uitgerust met LED verlichting.

 

De Killerbee VXL Sport is een prachtige, chique retro scooter die zich heeft laten inspireren door een zeer bekend Italiaans scootermodel, namelijk de Vespa. Het grote verschil is dat deze scooter veel goedkoper is. Je kunt namelijk een bijna even mooie retro scooter kopen voor een derde van de prijs. De Sport versie is in verschillende kleuren verkrijgbaar, en elke kleur staat de scooter prachtig.

 

De zwarte multispaak velgen, heldere knipperlichten, en de sportieve zadel geven de Killerbee scooter een extra sportieve uitstraling. De LED verlichting zorgt eveneens voor een toegevoegde waarde want het staat mooi, sportief en chique! Ze hebben de scooter namelijk niet voor niets de naam ''Sport'' gegeven.

 

De VXL Sport van Killerbee is niet alleen mooi om te zien, maar is ook een zuinig rijdende scooter. De VXL Sport loopt op Euro 98-E5 benzine en voor de rest heb je er geen omkijken naar. De olie hoeft jaarlijks alleen ververst te worden. Dankzij de de nieuwe technologie is het motorblok erg zuinig en zijn de kosten per kilometer zeer laag.  

Optioneel zijn er voor de Killerbee VXL Sport accessoires verkrijgbaar. Je kunt de retro scooter nog completer maken dan hij al is. Je kan de VXL Sport uitrusten met een USB aansluiting, Audi knipperlichten of LED tubes, een windscherm, sierbeugels en sierstrippen, handvatverwarming, een alarmsysteem en indien nodig zelfs opvoeren.

Extra informatie
Specificaties van de Killerbee VXL Sport 4T 45KM
Merk Killerbee
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x