Bezorging / afhalen

Tijdens het bestellen van uw nieuwe of gebruikte scooter kunt u ervoor kiezen om deze te laten bezorgen door onze koeriersdienst. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw scooter zelf af te halen in onze winkel in Rotterdam.

Bezorging van uw scooter

Het laten bezorgen van uw scooter is snel en eenvoudig. Uw nieuwe scooter is een kwetsbaar prduct en past niet zomaar in een doos. Daarom pakken wij uw scooter in met beschermfolie. Dankzij onze goede afspraken met de koerier en zijn expertise komt uw scooter snel en zonder schade aan! 

Uw scooter wordt uiteraard geheel rijklaar geleverd door Fred Motoren. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van het zorgeloos rijden.

Bezorgkosten

Onderdelen en accessoires

Bezorgkosten voor onderdelen en accessoires zijn € 6,95 maar deze komen te vervallen indien u deze bij uw nieuwe of gebruikte scooter aanschaft. Deze onderdelen en accessoires versturen wij met uw scooter mee of worden gemonteerd bij het rijklaarmaken.

Nieuwe scooter

Er zijn geen GEEN bezorgkosten verbonden aan de verzending van een nieuwe scooter, deze bezorging is GRATIS in geheel Nederland.

Gebruikte scooter

Voor de bezorging van een gebruikte scooter worden wel bezorgkosten gerekend, deze worden berekend aan de hand van het aantal kilometers dat de koerier moet afleggen om de gebruikte scooter bij u af te leveren.

Tijdvak aflevering

Onze koerier maakt dagelijks een ritschema en wij sturen u de dag voor aankomst een email met daarin het tijdvak hoe laat de scooter bezorgd kan worden. Indien het ritschema van de koerier niet schikt, kunt u direct met ons contact opnemen voor het maken van een nieuwe bezorgafspraak.

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x