Financiering

Scooter rijden en verantwoord in termijnen betalen

Scooter rijden doet u verantwoord door in termijnen te betalen met de Persoonlijke Lening van Santander, zowel voor een nieuwe scooter als voor een gebruikte scooter. Of misschien wilt u ook uw helm, kettingslot of windscherm erbij financieren, alles is mogelijk. Een Persoonlijke Lening geeft zekerheid omdat u precies weet waar u aan toe bent. De rente, de looptijd en de maandbedragen worden van te voren vastgelegd. En u krijgt de garantie dat er tussendoor niets wijzigt!

De voordelen van gespreid betalen

  • U heeft niet in één keer een grote uitgave
  • U bent direct volledig eigenaar van de nieuwe of gebruikte scooter
  • U betaald een laag maandbedrag met de door u gekozen looptijd, dus geen onverwachte kosten
  • Uw nieuwe scooter heeft fabrieksgarantie, uw tweedehands scooter heet Bovag garantie, dus geen onverwachte dure reparaties
  • U kunt en mag altijd tussentijds boetevrij aflossen
  • U kunt kiezen voor de nieuwste, meest zuinige en schone techniek, waardoor u brandstof kosten kunt besparen

Financiering aanvragen voor uw droom scooter?

Vul ons online financieringsformulier in en wij vragen vervolgens de lease voor u aan en binnen een paar dagen rijdt u op een splinternieuwe scooter!

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel of showroom. Fred Motoren B.V. treedt op als vrijgestelde Bemiddelaar. Santander en Fred Motoren B.V. geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x