Gratis proefrit

Een scooter uitzoeken is geen dagelijkse kost. Daarom is advies of een proefrit erg handig bij de aanschaf van uw scooter. Naast een webshop heeft Fred Motoren ook een fysieke winkel waar u terecht kunt voor advies, een proefrit en al uw vragen. In de winkel staat een selectie van scooters en elektrische scooters klaar voor een proefrit. Daarnaast is er vakkundig personeel aanwezig voor al uw vragen.

Wij hebben alle kennis en expertise in huis om na te gaan welke scooter het beste aansluit op uw persoonlijke wensen en kunnen u voorzien van passend advies. Maak een proefrit en ervaar zelf het comfort en rijplezier van een van de scooters uit onze showroom. Ook is het mogelijk om op een van onze gebruikte scooters een proefrit te maken.

De winkel van Fred Motoren is gevestigd in Rotterdam. Bij de winkel is voldoende parkeergelegenheid. De winkel is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf metrostation Wilhelminaplein loopt u in 5 minuten naar de winkel op het Stieltjesplein te Rotterdam. Wij helpen en adviseren u graag bij de aankoop van uw nieuwe of gebruikte scooter, onderdelen, accessoires en de mogelijkheden van verzekeringen.

Proefrit aanvraag

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x