Scooter leasen: verantwoord in termijnen betalen

Scooter leasing

Scooter leasen: verantwoord in termijnen betalen

Leasing is dé oplossing wanneer u een (nieuwe) scooter wilt aanschaffen maar niet beschikt over het benodigde budget. Een splinternieuwe Vespa, Yamaha, Kymco of andere scooter binnen een paar dagen in uw bezit? Scooter leasing is de uitkomst! In plaats van in een keer het volledige bedrag te betalen lost u een maandelijks vast bedrag af en u bent direct eigenaar van de scooter. U kunt en mag ook altijd tussentijds boetevrij aflossen. Misschien wilt u ook uw helm, kettingslot of windscherm direct leasen, alles is mogelijk.

De scooter leasing verloopt via de leasingconstructie van Santander, zowel voor een nieuwe scooter als voor een gebruikte scooter. Santander is al meer dan 20 jaar toonaangevend in de financiële dienstverlening. Leasing via Santander geeft zekerheid omdat u precies weet waar u aan toe bent. De rente, de looptijd en de maandbedragen worden van tevoren vastgelegd. En u krijgt de garantie dat er tussendoor niets wijzigt!

De voordelen van scooter leasing

U heeft niet in één keer een grote uitgave
U bent direct volledig eigenaar van de nieuwe of gebruikte scooter
U betaalt een laag maandbedrag met de door u gekozen looptijd, dus geen onverwachte kosten
Uw nieuwe scooter heeft fabrieksgarantie, uw tweedehands scooter heeft Bovag garantie, dus geen onverwachte dure reparaties
U kunt en mag altijd tussentijds boetevrij aflossen
U kunt kiezen voor de nieuwste, meest zuinige en schone techniek, waardoor u brandstofkosten kunt besparen

Leasing aanvragen voor uw droomscooter?

Vul ons online leasingsformulier in en wij vragen vervolgens de lease voor u aan. Binnen een paar dagen rijdt u op uw splinternieuwe droomscooter!

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel of showroom. Fred Motoren B.V. treedt op als vrijgestelde Bemiddelaar. Santander en Fred Motoren B.V. geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x