Scooterwinkel Ridderkerk

Brommer- of scooterwinkel in omgeving Ridderkerk?

Ruim 30 jaar is Fred Motoren de specialist op het gebied van scooters en andere tweewielers Fred Motoren bedient klanten in alle uithoeken van regio Rijnmond van Ridderkerk tot Rotterdam. Dankzij onze centraal gelegen scooterwinkels in Rotterdam en Barendrecht bent u vanuit Ridderkerk altijd binnen handbereik van onze scooterwinkels en werkplaats. Bij Fred Motoren vindt u alles op het gebied van scooters, brommers en onderdelen. Wij bieden vrijwel alle populaire A-merken zoals Piaggio, Vespa, Gilera, Yamaha, Peugeot, Sym, Tomos, Honda, Aprilia en Kymco. Maar ook voor tweedehandse tweewielers kunt bij ons terecht.

Scooter reparatie & onderhoud werkplaats

Is er schade aan uw scooter of brommer? Voor ieder soort reparatie kunt u bij Fred Motoren terecht en dit voor ieder soort merk of model. Ook voor onderhoud staan de monteurs van Fred voor u klaar. Het tijdig laten uitvoeren van onderhoud verhoogt de veiligheid op de weg en draagt bij aan een langere levensduur. Maak hier een afspaak voor reparatie of onderhoud.

Scooter proefrit maken

U kunt bij Fred Motoren gratis een proefrit maken op alle beschikbare scooter modellen. Voor een gratis proefrit kunt u online een afspraak maken of telefonisch contact met ons opnemen. De tweedehands scooter zetten wij dan alvast voor u klaar in een van onze winkels in Rotterdam en Barendrecht. Uiteraard kunt u na een eventueel geslaagde proefrit de scooter meteen afrekenen en ermee naar huis rijden!

Leasing of betalen in termijnen

Wij bieden u de mogelijkheid aan om via een financiering de scooter gespreid te betalen zonder zorgen tegen een lage rente. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze klantenservice pagina.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x