Kleding

Scooter kleding

Ook voor de scooter heb je kleding nodig. Dit heeft dan vooral met de winter te maken, want u wilt natuurlijk lekker warm en droog aankomen bij je bestemming. Zo hebben we beenkleden, handmoffen, helmmutsen, regenkleding en natuurlijk helmen.

Beenkleden

We hebben drie beenkleden in ons assortiment. Beenkleden zorgen ervoor dat je benen warm en droog blijven. Eén van de beenkleden is echt bedoeld voor een Vespa scooter. De andere twee kleden zijn van het merk Tucano Urbano. Voor een beenkleed moet u aan een minimale prijs van €105 euro denken.

Handmoffen

Handmoffen zijn handschoenen die aan het stuur vastzitten. Hierdoor heeft u meer grip tijdens het sturen en ook nog eens warme handen tijdens het rijden, wat wilt u nog meer?

Helmmuts

Onder uw helm een muts dragen tegen de regen en de kou? Dan ben je bij Fred Motoren aan het juiste adres! Wij hebben verschillende soorten helmmutsen in ons assortiment van de merken DMP, OXFORD en Tucano Urbano. De maten verschillen van M tot XXL.

Regenkleding

Speciale regenkleding nodig voor de scooter? Wij hebben het allemaal in huis, ook een complete sets.

Helmen

Van alle scooter kleding zijn helmen toch wel het belangrijkste. Met een ongeluk zorgt een helm er voor dat uw hoofd beschermd wordt! We hebben jethelmen, systeemhelmen, integraalhelmen en viziers/bevestiging.

Kleding

Minimal Price: 4,99 4.99

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x