Integraal Helmen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Integraalhelm kopen?

Een integraalhelm is voor motorrijders en scooterrijders. Een integraalhelm beschermt het hele hoofd en de kin. Bij een jethelm kan het kinstuk omhoog, maar dit kan niet bij een integraalhelm. Hierdoor biedt een integraalhelm wel de beste bescherming. Daarbij is een integraalhelm lekker warm in de winter en biedt het ook een goede bescherming tegen wind, regen en kou. Harde geluiden worden door de helm weg gefilterd.

Nadelen integraalhelm

Mensen ervaren toch een aantal nadelen bij het dragen van een integraalhelm. Zo is het zicht rondom de helm wat minder. Het dragen van een bril is niet altijd even fijn bij een integraalhelm, hierdoor gaat de helm minder comfortabel zitten. U kunt hierbij altijd nog een keuze maken voor de systeemhelm.

Integraalhelm bij FredMotoren.nl

Wij hebben verschillende integraalhelmen in ons assortiment van de merken DEMM en Beon. De prijzen van de helmen variëren tussen de €59,- en €140,-. Ook heeft u keuze bij ons uit verschillende maten, zoals:

-       L

-       XL

-       XS

-       XXL

-       S

-       M 

Middels ons handig filtersysteem kunt u sneller uw ideale helm vinden. Dit doet u door aan te geven wat voor maat, prijs, merk en zonnevizier u wilt. Hierdoor kunnen wij de selectie aan helmen verfijnen waardoor u eerder uw ideale helm vindt. 

Op zoek naar een andere helm?

Als u op zoek bent naar een andere helm kunt u die bij ons krijgen. Zo hebben wij ook nog jethelmen, systeemhelmen en verschillende vizieren en bevestigingen. Mocht u nog vragen hebben over een helm, stel die dan aan onze klantenservice via 010-4860 380 of mail naar info@fredmotoren.nl. Ook kunt u langskomen in één van onze winkels in Rotterdam of Barendrecht, waar u het gehele assortiment kunt zien. In onze winkels zit een werkplaats gevestigd waar u uw scooter kunt laten maken.

Integraal Helmen

Minimal Price: 59,90 59.9

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x