Systeem Helmen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Systeemhelm kopen?

Bent u op zoek naar een systeemhelm? Dan bent u bij Fred Motoren aan het juiste adres! Wij hebben verschillende soorten systeemhelmen in ons assortiment van de merken DEMM en Beon. Alle helmen zijn van topkwaliteit en vergroten het rijplezier op de scooter.

Kenmerken systeemhelmen

Het fijne aan een systeemhelm is dat u de helm kunt dragen in de stad en op de snelweg. Rijdt u met de scooter in de stad, dan is het lekker om het kinstuk omhoog te klappen. Ook kunt u hierdoor met lekker weer gewoon een zonnebril dragen. Als u op wat snellere stukken rijdt, is het veiliger om de helm dicht te klappen. Dit is dus de ideale helm als u vaak op de scooter rijdt.

Behoudt voor een langere tijd plezier van de helm

Gemiddeld gaat een systeemhelm zo’n 5 jaar mee. Maar er zijn natuurlijk factoren die de levensduur kunnen verkorten. Als de helm gemaakt is van Polycarbonaat gaat die ongeveer 3 jaar mee, als de helm van polyamide is gemaakt gaat die 5 jaar mee en als de helm is gemaakt van thermo hardend gaat die 10 jaar mee. De keuze van het materiaal is dus heel belangrijk. Andere factoren zijn bijvoorbeeld het weer, ongelukken en onderhoud.

Verschillende soorten helmen

We hebben verschillende soorten helmen variërend tussen de €128,- en €150,-. Middels ons handige filtersysteem kunt u aangeven wat voor maat, prijs en geïntegreerd zonnevizier u wilt. Hierdoor wordt het aantal helmen verfijnd, waardoor u sneller de geschikte helm vindt! Let wel op bij het aanschaffen van de helm dat die niet te groot of te klein is. Als de helm te groot is en er is een ongeluk dan wordt het hoofd niet optimaal beschermd. Als de helm te klein is krijgt u hoofdpijn en dat is ook niet ideaal tijdens het rijden.

Bestel nu uw scooterhelm

Bestel nu uw nieuwe scooterhelm bij Fred Motoren! Bij een bestelling boven de €50 euro worden er geen verzendkosten gerekend. Mocht u nog vragen hebben over een scooterhelm dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 010-4860 380 of mail naar info@fredmotoren.nl. Ook kunt u langskomen bij één van onze winkels in Barendrecht en Rotterdam.

Systeem Helmen

Minimal Price: 86,10 86.1

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x