Koude handen voorkomen met verwarmde handvatten

Rijdt u door weer en wind en heeft u vaak last van koude handen? Dan zijn onze verwarmde handvatten misschien wel de juiste oplossing voor u. Tevens kunnen de verwarmde handvatten een stukje veiligheid bieden. Door de warmte van de handschoen behoudt u namelijk gevoel in uw handen.

Hoe monteer ik verwarmde handvatten?

Verwarmde handvatten plaatsen is moeilijker dan het plaatsen van normale handvatten. Wij adviseren u om deze door ons te laten monteren. Maak hiervoor een afspraak via de website. Het is ook mogelijk om te bellen naar 010-4860380.

Als de verwarmde handvatten niet goed worden aangesloten kunt u problemen krijgen met de accu en dat levert weer startproblemen op.

Nog steeds last van koude handen?

Bent u al in het bezit van verwarmde handvatten, maar heeft u nog steeds last van koude handen? Koop dan een setje handmoffen om uw handen extra te verwarmen. Handmoffen zijn makkelijk te monteren en zijn wind/waterdicht. Op het moment dat u de handmoffen heeft gemonteerd in combinatie met onze verwarmde handvatten bent u ervan verzekerd geen koude handen meer te hebben.

Andere producten voor een comfortabele reis

Zit u dagelijks op de scooter en bent u op zoek naar comfortabele bescherming? Beenkleden of scooter/brommerkleding moet u helpen om het warmer te krijgen. Op onze website kunt u een volledig aanbod vinden. Hierdoor kunt u veilig en comfortabel reizen naar uw bestemming.

Verschillende soorten scooters

Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten scooters en brommers. De merken die wij verkopen zijn: Aprilla, Gilera, Honda, Kymco, Peugeot, Piaggio, Sym, Vespa en Yamaha. Wilt u een proefrit  maken op één van onze scooters? Maak dan een afspraak bij één van onze winkels. Ook hebben wij 30.000 onderdelen op voorraad voor uw scooter of brommer. Mocht een nieuwe scooter niet binnen uw budget passen dan hebben wij ook nog tweedehands scooters.

< terug naar kennisbank

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x