Meer afbeeldingen

Peugeot Django Premium 4T 45km Dragon Red E5

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3.899,00

* Verplichte velden

€ 3.899,00
Selecteer productvariant
voor de voorraadstatus
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Beschikbaarheid
 • WebwinkelSelecteer productvariant voor de voorraadstatus
 • Winkel RotterdamSelecteer productvariant voor de voorraadstatus
 •    Gratis verzending boven € 50,00
 •    BOVAG Garantie
 •    Snelle en zorgvuldige levering
 •    Vragen? Bel 010-4860 380
Beschrijving
Meer informatie over Peugeot Django Premium 4T 45km Dragon Red E5

Peugeot Django Premium

De Peugeot Django Premium is een van de meest spectaculaire retro scooters die je maar kunt kopen. De Django Premium  ziet er niet alleen prachtig uit, maar hij rijdt ook als geen ander. De wegligging is fantastisch, en de scooter beschikt over een luxe uitrusting. Denk aan LED verlichting, een vlotte injectie motor, en een USB aansluiting!

De Django Premium heeft een geheel eigen look

De Peugeot Django Premium heeft een geheel eigen look. Er is geen enkele andere retro scooter die hierop lijkt. Veel retro scooters hebben afgekeken bij Vespa, en ook al koop je een Vespa kloon, ze lijken allemaal veel op elkaar. De Django is echter totaal anders, en werkelijk een prachtige unieke retro scooter, die bovendien erg goed en stevig in elkaar zit. De kwaliteit is merkbaar en voelbaar.

Wat is er anders aan de Django Premium?

Je kunt de normale Peugeot Django kopen, maar je kunt ook kiezen voor de Django Premium. De Premium uitvoering is beschikbaar in 1 kleuren:

 • Milky White / Dragon Red

 

Kleur: Milky White / Dragon Red

Bij de Milky White / Dragon Red kleurstelling heeft de Peugeot Django een two-tone kleurstelling. De bovenste helft is roomwit van kleur, en de onderste helft heeft een draken rode kleur. Het zadel is voorzien van een witte bies en de velgen zijn bij deze kleurstelling roomwit.

De Django Premium is er in 2 versies (2 packs)

Je kunt de Django Premium kopen met een premium pack welke beschikbaar is in 2 kleuren.

 • Versie 1 heeft een Premium Black Pack

 • Versie 2 heeft een Premium Clear Pack

 

Premium Black Pack

De Django Premium Black Pack bestaat uit een:

 • Sierbeugelset voor + achter in het zwart

 • Klapdrager achter in het zwart

 • Helder windscherm

 

Premium Clear Pack

De Django Premium Black Pack bestaat uit een:

 • Sierbeugelset voor + achter in het chrome

 • Klapdrager achter in het chrome

 • Helder windscherm

 

Sierbeugels bieden extra bescherming

De sierbeugels zorgen voor een extra stukje bescherming. Ze zijn er niet alleen voor de sier, maar ze hebben dus ook een praktische functie. Mocht je nu te dicht langs een obstakel rijden, dan beschadigd je prachtige lak niet dankzij de sierbeugels welke ook wel beschermbeugels genoemd worden.

Motor, brandstof, en tankinhoud

Waar Peugeot bekend om staat met haar scooters, is de ingenieuze en betrouwbare motortechniek. De Django is uitgerust met een slimme 4-takt motor welke voorzien is van injectie. De injectie maakt de retro scooter niet alleen zuiniger, maar hij presteert hierdoor ook beter, en start dan ook veel sneller. Zelfs bij ijskoud weer start het injectie motorblok binnen no-time.

De tankinhoud is enorm, namelijk 8,5 liter. Dat is bijna 2x zo groot dan de gemiddelde scooter. Hiermee geeft Peugeot aan dat de Django meer dan geschikt is voor dagelijks gebruik en voor lange afstanden. Hij is zeer geschikt voor het woon-werkverkeer en voor intensief gebruik.

Compleet met LED en USB

Deze Peugeot retro scooter ziet er niet alleen luxe uit, maar dat is hij ook. LED verlichting en een USB aansluiting behoren tot de standaarduitrusting, samen met het semi digitale dashboard. Het dashboard is voorzien van een retro snelheidsmeter, met een computer in het midden welke je vertelt hoe laat het is, wat de buitentemperatuur is, hoeveel benzine je nog hebt, en toont tevens de kilometerstand.

Extra informatie
Specificaties van de Peugeot Django Premium 4T 45km Dragon Red E5
Merk Peugeot
Merk_Scooter Peugeot
Merk Nee
Gewicht (kg) 126
Tankinhoud 8.5
Max. Snelheid 45 Km/h
Banden Voor 120/70x12
Banden Achter 120/70x12
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x