Aprilia

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Nieuwe Aprilia scooter kopen?

We hebben verschillende soorten Aprilia scooters in ons assortiment. Wij zijn een erkend scooter dealer en worden ondersteund door Aprilia.

Vragen? Wij kunnen u adviseren!

Wij hebben veel kennis over de scooters en producten van het merk Aprilia. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en volgen regelmatig trainingen. Hierdoor blijft onze kennis up-to-date en kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren bij de aankoop van een Aprilia scooter.

De Aprilia scooter modellen

De scooters van Aprilia worden in Italië gemaakt. Hierdoor hebben de scooters van Aprilia altijd een modern uitstraling. Een grappig 'feitje' is dat in Italië een 50cc scooter gewoon 70 km per uur mag rijden. In Nederland is dat anders en mag een 50cc scooter maximaal 25 km per uur rijden. Hierdoor moeten scooters in Nederland worden begrensd.

Als u de scooter bij ons besteld wordt die vakkundig rijklaar gemaakt zodat u veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Hoewel Aprilia haar scooters zo onderhoudsarm en betrouwbaar mogelijk maakt, is het toch noodzakelijk om onderhoud uit te laten voeren. Hoe vaak onderhoud nodig is, is afhankelijk van de intensiviteit van het gebruik van de scooter. Richtlijnen hiervoor kunt u terugvinden in het bijgeleverde onderhoudsboekje. Kortom, Aprilia raadt u dus aan altijd een scooter te kopen bij de officiële Aprilia dealer. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.

Proefrit op een Aprilia scooter?

Wij bieden u de mogelijkheid aan voor een gratis proefrit op al onze scooter modellen, maak hiervoor gemakkelijk online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 4860380.

Accessoires voor de Aprilia scooter

Bent u nog op zoek naar accessoires voor uw Aprilia scooter? Van een topkoffer tot scooterhoezen, we hebben het allemaal. Mocht u nog vragen hebben over bepaalde accessoires dan kunt u die stellen aan onze klantenservice via 010 – 4860380 of mail naar info@fredmotoren.nl.

Betaald u liever in termijnen?

Wij bieden u de mogelijkheid aan om via een financiering de scooter gespreid te betalen zonder zorgen tegen een lage rente. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze klantenservice pagina. 

Aprilia

Minimal Price: 0,00

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x