Aprilia

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Nieuwe Aprilia scooter kopen

Complete service en garantie kunt u uitsluitend kopen via Fred motoren als erkende dealer. Wij als Aprilia dealer worden ondersteund door Aprilia en dragen het “Erkend Scooterdealer” logo van de RAI op onze voorgevel.

Aprilia kan alleen de betrouwbaarheid van Aprilia scooters garanderen die via een erkende dealer, zoals wij worden verkocht. Wij als erkende dealer hebben de kennis van de Aprilia producten, blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen en krijgen trainingen zodat onze kennis optimaal blijft. Aprilia streeft er naar om de hoogst haalbare kwaliteit producten te leveren.

Als u uw scooter bij een niet Aprilia dealer koopt en u aanspraak wilt maken op service en garantie, is het vaak lastig om uw scooter terug te sturen naar de niet officiële dealer die de scooter heeft geleverd. Wanneer u kiest voor de aanschaf van uw Aprilia scooter bij Fred motoren, is dit traject veel korter en derhalve makkelijker. Bovendien bent u er dan zeker van dat uw nieuwe scooter vakkundig rijklaar wordt gemaakt zodat u veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Hoewel Aprilia haar scooters zo onderhoudsarm en betrouwbaar mogelijk maakt, is het toch noodzakelijk om onderhoud uit te laten voeren . De hoeveelheid hiervan is afhankelijk van de intensiviteit van het gebruik en kunt u terug vinden in het bijgeleverde onderhoudsboekje. Kortom, Aprilia raadt u dus aan altijd een scooter te kopen bij de officiële Aprilia dealer. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.

Proefrit op een Aprilia scooter?

Wij bieden u de mogelijkheid aan voor een gratis proefrit op al onze scooter modellen, maak hiervoor gemakkelijk online een afspraak of neem telefonische contact met ons op. 

Betaald u liever in termijnen?

Wij bieden u de mogelijkheid aan om via een financiering de scooter gespreid te betalen zonder zorgen tegen een lage rente. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze klantenservice pagina. 

Aprilia

Minimal Price: 0,00

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x