Elektrische scooter

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Elektrische scooter kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe elektrische scooter? Dan bent u bij Fred Motoren in Rotterdam en Barendrecht aan het juiste adres, wij hebben namelijk een mooi aanbod aan elektrische scooters. Een elektrische scooter is ideaal als u alle voordelen van een normale scooter wilt ervaren, maar tegelijkertijd aan het milieu wilt denken. Elektrische scooters kunnen dagelijks worden opgeladen, waardoor zij een actieradius van 80 tot 100 kilometer hebben.

De Vespa Elettrica

Bij Fred Motoren hebben wij twee hoogwaardige merken elektrische scooters, waar de Vespa Elettrica er één van is. Vespa scooters bieden een uitstekende gasrespons, een gemakkelijk en rijgedrag en een systeem dat bewegingsenergie terugwint tijdens het afremmen. Van dit stijlvolle, Italiaanse merk hebben wij twee verschillende elektrische voertuigen: een die 25 kilometer per uur kan en een die 45 kilometer per uur kan.

E-Go elektrische scooters

Naast Vespa Elettrica hebben wij ook het merk E-Go op voorraad, een relatief goedkope elektrische scooter. De twee modellen scooter van E-Go die in ons assortiment zitten, zijn de IVA E-GO S4 en de IVA E-GO S5. Binnen deze modellen heeft u net als bij de Vespa Elettrica weer keuze tussen twee snelheden: 25 kilometer per uur en 45 kilometer per uur. De E-Go scooter’s zijn standaard voorzien van een krachtige Bosch motor.

Proefrit maken of elektrische scooter leasen?

Wij bieden u de mogelijkheid aan voor een gratis proefrit op al onze scooter modellen, maak hiervoor gemakkelijk online een afspraak of neem telefonische contact met ons op. Daarnaast heeft u bij Fred Motoren de mogelijkheid om via een financiering de scooter gespreid af te betalen zonder zorgen tegen een lage rente. Zo kunt u de scooter dus in termijnen te betalen, of u kunt ervoor kiezen om de scooter leasen.

Elektrische scooter

Minimal Price: 1.699,00 1699

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x