Gilera

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gilera Runner scooter kopen?

Ben je op zoek naar een Gilera Runner scooter? Bij Fred Motoren ben je aan het juiste adres. We hebben de sportieve Gilera Runner RST in ons assortiment. Deze scooter is ideaal te gebruiken voor woon-werkverkeer.

Kenmerken Gilera Runner scooter

Het merk Gilera combineert Italiaans design met een goede motorbouw. Hierdoor is deze racescooter geliefd in Nederland. De Gilera Runner werd voor het eerst uitgebracht in 1997 en hierna volgden nog vele modellen. De Gilera Runner heeft een tankinhoud van 8.7 liter. De tank is in het midden van de scooter geplaatst waardoor je meer balans hebt tijdens het rijden. De wielmaat van de scooter is 13 inch. Deze wielen zijn over het algemeen groter waardoor de banden beter contact maken met het wegdek. Hierdoor rijdt u een stuk veiliger. Met een snelheid van 45 Km/h moet je er rekening mee houden dat je op bepaalde fietspaden niet mag rijden en dat je een helm moet dragen.

Accessoires voor bij de Gilera Runner RST

Wij hebben verschillende accessoires voor de Gilera Runner die zorgen voor een groter rijplezier. We hebben verschillende soorten sloten die ervoor zorgen dat uw scooter goed beveiligd is. Sommige sloten hebben het ART-keurmerk 3 of 4. Ook is het belangrijk om de scooter goed te beschermen tegen verschillende weersinvloeden. We hebben scooterhoezen in de maten M, L, XL en XXL. Neem ook een kijkje bij onze motor onderdelen:

Bestel nu een Gilera Runner

Bestel nu een Gilera Runner, dan wordt die gratis verzonden. Ook kunt u een afspraak maken bij één van onze winkels in Rotterdam of Barendrecht om een gratis proefrit te maken en hier kunt u ook uw scooter afhalen. Als u de scooter laat bezorgen krijgt u een dag van tevoren een mail met daarin het tijdvak hoe laat de scooter bezorgd wordt. Als de tijd van de koerier u niet uitkomt kunt u gelijk contact opnemen en een nieuwe bezorgafspraak plannen.

Gilera

Minimal Price: 0,00

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x