Honda

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Honda scooter

Honda scooter kopen?

Een Honda scooter staat bekend om de kwaliteit. Daarom zijn Honda’s gemiddeld een stuk duurder dan concurrerende merken. Wij hebben er voor gekozen om een specifiek aantal modellen te kiezen van deze Aziatische fabrikant van auto’s, motoren en scooters.

Honda scooter? Ga voor een bromscooter

Een Honda scooter kopen bij Fred Motoren betekend automatisch een bromscooter kopen. Deze bromscooters zijn ideaal voor het gebruik van woon-werk verkeer. Doordat deze scooters 45 km/u kunnen rijden zijn ze hier uitermate geschikt voor. We hebben twee verschillende modellen.

Populairste Honda scooter: Honda Vision

Ben je van plan een Honda scooter aan te schaffen? Grote kans dat de keuze valt op de Honda Vision. Dit model is bij ons het meest populaire model van de Japanse gigant. Het degelijke design is niet perse heel trendgevoelig. Het gaat bij de Honda Vision om een tijdloos model waarbij kwaliteit het belangrijkste uitgangspunt is. Een topscooter!

Sportiefste Honda scooter: Honda NSC50R

Deze Honda scooter staat bekend om haar sportiviteit en snelle designs. Iedereen is wel bekend met de stoere Honda Repsol motor. Dit ontwerp is ook verkrijgbaar als scooter! De Honda NSC50R is verkrijgbaar in dit ontwerp. Dit maakt dit model dan ook zeer gewild. Een scooter die zeer geschikt is voor de motorsport liefhebber.

Tweedehands Honda scooter

Past een nieuwe Honda scooter niet in je budget of is een tweedehands scooter ook voldoende? Bekijk dan eens ons assortiment tweedehands scooters. Wij hebben niet altijd scooters van Honda in dit assortiment, dat komt omdat deze super populair zijn. Dus heb je een tweedehands scooter op het oog? Beslis dan snel, want voor je het weet is deze alweer verkocht. Langskomen voor een proefrit in onze winkels in Rotterdam en Barendrecht is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Honda scooter in termijnen betalen?

Wij bieden je ook de mogelijkheid om uw nieuwe Honda scooter in termijnen te betalen. Dit kunnen wij je aanbieden via een financiering van Santander. Is dit iets wat je aanspreekt? Bekijk dan eens alle mogelijkheden op onze speciale financieringspagina.

Honda

Minimal Price: 0,00

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x