Kymco

Kymco scooter

Kymco scooter kopen?

Is een Kymco scooter het helemaal voor jou? Dan ben je bij Fred Motoren in Rotterdam en Barendrecht aan het juiste adres. Wij verkopen een uitgebreid assortiment Kymco scooters. De Taiwanese fabrikant maakt naast scooters ook nog motorfietsen en quads. Kymco kent haar oorsprong met het fabriceren van onderdelen voor het eveneens Aziatische Honda. Vanaf 1970 is de Taiwanese fabrikant zelf aan de slag gegaan met het bouwen van scooters. Sinds 1992 is daadwerkelijk on haar eigen merk scooters op de markt gaan brengen en dat bleek een gigantisch succes.

Kymco, van sportief tot retro

De modellen van Kymco liggen ver uit elkaar, eigenlijk is voor iedereen een geschikt model te vinden. Ben je op zoek naar een scooter om relax op te cruisen en mee naar het werk te rijden? Dan is een retro scooter wellicht de scooter die past bij jou. De Kymco Sento is een van de retro modellen. De Sento is zowel verkrijgbaar als 25 km/u variant als een 45 km/u uitvoering. Ook de opvolger, de New Sento is zowel verkrijgbaar als snorscooter als bromscooter.

De populairste: Kymco Agility

Veruit het populairste model scooter van Kymco is de Agility. Dit sportieve model scooter is een zeer herkenbaar model. De Kymco Agility is verkrijgbaar in een snorscooter en een bromscooter variant. Binnen het Kymco Agility model zijn er nog meer verschillen. Zo is de viertaks scooter verkrijgbaar met een verlengd zadel, maar ook met een handig klapzadel. Zit je vaker met meerdere personen op je scooter? Dan is de keuze voor een Agility met verlengd zadel een prima oplossing. Dit model staat ook bekend om zijn lage prijs, maar goede kwaliteit.

Tweedehands Kymco?

Hoeft jou Kymco scooter niet nieuw te zijn en ben je tevreden met een tweedehands Kymco scooter? Wij hebben een zeer divers en constant variërend aanbod van tweedehands scooters. Onze tweedehands Kymco scooters zijn zeer populair, dus zie je een tweedehands model op onze website staan? Sla direct je slag of bezoek onze winkel in Rotterdam of Barendrecht voor een proefrit.

Kymco scooter in termijnen betalen?

Wij bieden u de mogelijkheid aan om via een financiering van Santander de scooter gespreid te betalen zonder zorgen tegen een lage rente. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze klantenservice pagina

Kymco

Minimal Price: 1.599,00 1599

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x