Peugeot

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Peugeot scooter

Peugeot scooter op het oog?

Op zoek naar een Peugeot scooter? Dan ben je bij Fred Motoren uit Rotterdam en Barendrecht aan het juiste adres. Wij hebben een zeer breed assortiment van deze Franse scootermakers. Of het nu gaat om een brom of snorscooter, wij verkopen het allebei.

Welk type Peugeot scooter past bij jou?

Peugeot scooters, echte kwaliteit Kies je voor een Peugeot scooter, dan kies je automatisch voor kwaliteit. Door de ruime ervaring van de auto-tak weet Peugeot de kwaliteit van de scooters zo hoog mogelijk te maken. Bij de Fransen staat een hip design hoog in het vaandel en dit is dan ook terug te zien in meerdere modellen.

Het populairste model: Peugeuot Vivacity

De Peugeot Vivacity is het bekendste en het populairste model Peugeot scooter. Dit model staat bekend om zijn strakke design en oerdegelijke kwaliteit. De Peugeot Vivacity is verkrijgbaar in een brom- en snorscooter variant. Wat voor model past het beste bij jou?

Onze favoriete Peugeot scooter

De Peugeot scooter waar wij zeer gecharmeerd van zijn is de hippe Peugeot Django serie. Deze serie scooters van Peugeot zijn zeer trendy en in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. In een stijlvolle retro variant, maar ook in een sportiever design. De Peugeot Django Sports is voorzien van een trendy mat zwarte lak, waardoor de scooter echt een hele stoere uitstraling krijgt. Ook deze Peugeot scooters zijn verkrijgbaar in een 25 km/u en een 45 km/u uitvoering.

Tweedehands Peugeot scooter?

Valt je keuze eerder op een tweedehands Peugeot scooter? Ook die mogelijkheid hebben wij bij Fred Motoren. Ons assortiment tweedehands scooters is zeer populair en uitgebreid. Heeft u een mooie tweedehands Peugeot scooter op het oog, aarzel dan niet te lang. Deze zijn vaak zeer snel weer verkocht. Benieuwd naar ons assortiment tweedehands scooters? Bekijk ons assortiment op de website of breng een bezoekje aan onze winkel in Rotterdam of Barendrecht.

Proefrit maken op een nieuwe Peugot scooter

Wij bieden u de mogelijkheid aan voor een gratis proefrit op al onze scooter modellen, maak hiervoor gemakkelijk online een afspraak of neem telefonische contact met ons op. 

Betaald u liever in termijnen?

Wij bieden u de mogelijkheid aan om via een financiering de scooter gespreid te betalen zonder zorgen tegen een lage rente. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze klantenservice pagina. 

Peugeot

Minimal Price: 0,00

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x