Peugeot Citystar

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Peugeot Citystar

Ben jij opzoek naar een echte comfortabele scooter met power voor dagelijks gebruik? Dan is de Peugeot Citystar echt iets voor jou. Door zijn specifieke kenmerken en vormgeving ben jij verzekerd van een fantastische motorscooter.

De Peugeot Citystar brengt een nieuwe dimensie aan het scooter rijden. Jij wilt een scooter die altijd goed voelt? Waar merendeel van de scooters in het bijzonder geschikt is voor korte afstanden, zoals woon-werkverkeer of een snelle parkeer-probleemloze trip naar het stadscentrum, is de Citystar vanwege zijn formaat bij uitstek geschikt voor het afleggen van langere afstanden. De scooter is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en wit. 

Specificaties

Het rijden op de Peugeot Citystar zorgt voor optimaal rijcomfort. Het grote, comfortabele zadel met een zadelhoogte die hoger is dan bij de gemiddelde scooter zorgt voor een betere zitpositie van de scooterrijder. Daarnaast zorgen de 13 inch grote wielen voor extra rijplezier en stabielere wegligging. In de vormgeving zijn details terug te zien van de Peugeot auto’s. Dit is met name terug te zien aan zijn brede voorkant met auto-achtige grill. De Peugeot Citystar is uitgerust met een 50cc 2-takt motor voor extra vermogen. Doordat de Peugeot Citystar zuinig rijdt, dit bespaart een hoop geld omtrent benzine. Het remmen is extra veilig omdat er een voor en achter schijfrem zit. Tevens zijn er twee start mogelijkheden namelijk elektrisch en kickstart.

Peugeot Citystar kopen?

Al je meer wil weten over de Peugeot Citystar Kun je altijd bij ons langskomen in één van onze winkels in Barendrecht en Rotterdam. Van trendy tot klassiek, er is voor iedereen wel een geschikte scooter te vinden bij ons in de winkel. Op al onze scooters kan een gratis proefrit gemaakt worden. Neem van tevoren contact met ons op via de website of telefonisch en kom bij ons langs in de winkel. Wanneer u een scooter besteld via onze website wordt die gratis geleverd. Ook onderdelen worden boven de €50 euro geleverd zonder verzendingskosten. Wij hebben 30.000 onderdelen op voorraad die u online kunt bestellen of bij ons in de winkel kunt halen. 

Peugeot Citystar

Minimal Price: 0,00

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x