Peugeot Django

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Peugeot Django

Wil je een stijlvolle en trendy scooter? Dan is de Peugeot Django misschien wel iets voor jou! In onze winkels in Barendrecht en Rotterdam hebben wij verschillende modellen van de Peugeot Django.

De Peugeot Django is een geschikte scooter voor dagelijks gebruik. Omdat de scooter comfort biedt is het een plezier om er op te rijden. Voor een drukke stad of een rustige omgeving: de Peugeot Django kan overal rijden. Het besturen van de scooter gaat uitstekend door de stabiele weglegging. Ook rij je super zuinig met de scooter waardoor er ook weer geld bespaard wordt.

Peugeot maakt motorblokken die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit. De Peugeot Django is voorzien van een 4-takt techniek waardoor er geen olie op regelmatige basis bijgevuld hoeft te worden. Een volle tank bedraag 8,5 liter die 1 op 40 rijdt. Aan de voorzijde van de scooter bevindt zich extra remkracht door de schijfrem die daar geplaatst is.

Peugeot Django kopen?

Als u een scooter wilt kopen kunt u altijd bij ons langskomen in de winkel. Hier kunt u een gratis proefrit maken met de scooter naar uw keuze. Maak met ons online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op. Als u een scooter besteld via onze website wordt die gratis geleverd. Ook hebben wij 30.000 onderdelen op voorraad, dus als er iets kapot is aan de scooter is de kans groot dat wij het in de winkel hebben.

Tweedehands Peugeot Django?

Wil je een tweedehands Peugeot Django scooter? Wij hebben een zeer uitgebreide collectie van tweedehands scooters. Van alle soorten scooters hebben wij wel iets, van trendy tot klassiek je kunt ze allemaal bij ons vinden. Het is wel belangrijk dat u er niet te lang over nadenkt, want de tweedehands scooters zijn snel weer uitverkocht. U kunt een kijkje nemen bij ons in de winkel of op de website.

Liever in termijnen betalen?

Wil je liever niet de scooter in één keer afbetalen? Wij bieden de mogelijkheid om de scooter verspreid te betalen tegen een lage rente. Kijk op de klantensevice pagina voor meer informatie. 

Peugeot Django

Minimal Price: 0,00

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x