Peugeot New Vivacity

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Peugeot Vivacity

Bent u op zoek naar een handige, betrouwbare scooter met de kwaliteit van Peugeot Scooters? Dan is de Peugeot Vivacity echt iets voor u.  

De Peugeot Vivacity is één van de meest opvallende Peugeot snor- en bromscooter van het moment. Peugeot Scooters heeft slim design weten te combineren met maximaal gebruiksgemak. De combinatie van ruimte met uitstekende wegligging en rijcomfort maakt de Vivacity tot een veelzijdige duizendpoot. De scooter is in de kleuren lichtgrijs en zwart. De Peugeot Vivacity is een echte stadsscooter waarmee u overal naartoe kan rijden. Doordat er aan de voorkant een schijfrem en aan de achterkant een trommelrem gevestigd is, kan er snel gereageerd worden op het verkeer. 

Specificaties

De Peugeot Vivacity is door zijn specifieke kenmerken bijzonder gebruiksvriendelijk. De Vivacity beschikt naast bagagemogelijkheden onder de buddyseat, tevens over een ruim opbergvak aan de voorzijde van de scooter. Deze scooter is uitgerust met een 50cc 4-takt motor voor optimale prestatie, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. Uitstraling, comfort en gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij de Peugeot Vivacity. 

Een Peugeot Vivacity kopen?

Voor vragen over de Peugeot Vivacity kunt u altijd langskomen in één van onze winkels in Barenrecht en Rotterdam of neem een kijkje op onze website. Van hippe tot functionele scooters, er bij ons voor iedereen wel een geschikte scooter te vinden. Het is mogelijk om op al onze scooters een proefrit te maken. Neem van tevoren wel telefonisch of via de website contact met ons op zodat wij de afspraak in kunnen plannen. Naast scooters kunnen wij ook onderdelen voor de scooters leveren. Wij hebben 30.000 onderdelen op voorraad die u online kunt bestellen of u kunt ze bij ons in de winkel halen. Wanneer u een scooter online besteld wordt die gratis bij u thuis geleverd. Wanneer u boven de €50 euro aan onderdelen via onze website besteld worden die ook zonder verzendkosten bij u thuis geleverd.

Liever in termijnen betalen?

Bij ons kunt u ervoor kiezen om de scooter in één keer af te betalen of in termijnen. Wanneer het betalen in termijnen het beste voor u uitkomt wordt dit verspreid over een aantal maanden de scooter wordt dan afbetaald tegen een lage rente. 

Peugeot New Vivacity

Minimal Price: 0,00

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x