Peugeot Tweet

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Peugeot Tweet

De Peugeot Tweet is een stijlvolle scooter die goed is voor dagelijks gebruik. In een drukke stad of een wat rustige omgeving, er kan overal gereden worden met de Peugeot Tweet. De wielen van de scooter zijn iets groter dan bij andere scooters. Dit draagt bij aan een betere wegligging van de scooter wat ook voor meer veiligheid zorgt tijdens het rijden.

De scooter is uitgerust met fijne kenmerken die van het rijden een plezier maakt. Zo zit er een dubbel spatboord op de scooter die er voor zorgt dat alles schoon en droog blijft. Op de Peugeot Tweet is een groot zadel geplaatst waardoor er gemakkelijk twee mensen op kunnen zitten. Onder het zadel is genoeg opbergruimte voor een helm, slot en boodschappen. De scooter is verkrijgbaar in de kleur zwart, wit, mat grijs, grijs en lichtgrijs.

De Peugeot Tweet rijdt zuinig, omdat het een 4-takt motor heeft. De scooter rijdt hierdoor 1 op 40 waardoor je dus heel zuinig rijdt.

Peugeot Tweet kopen?

Voor vragen of een aankoop van een scooter kun je altijd bij ons langskomen in één van de winkels in Barendrecht en Rotterdam. Van trendy tot klassiek, er is voor iedereen wel een geschikte scooter te vinden bij ons in de winkel. Op al onze scooters kan een gratis proefrit gemaakt worden. Neem van te voren contact met ons op via de website of telefonisch en kom bij ons langs in de winkel. Wanneer u een scooter besteld via onze website wordt die gratis geleverd. Ook onderdelen worden boven de €50 euro geleverd zonder verzendingskosten. Wij hebben 30.000 onderdelen op voorraad die u online kunt bestellen of bij ons in de winkel kunt halen.

Tweedehands Peugeot Tweet

Wij hebben een uitgebreide collectie van tweedehands scooters. Het is belangrijk dat je er snel bij bent want de tweedehands scooters gaan snel de deur uit, dus aarzel niet. De kans is groot dat de Peugeot Tweet hier ook bij zit, dus hou het goed in de gaten.

Liever in termijnen betalen

Bij ons kan je ervoor kiezen om de scooter in één keer af te betalen of in termijnen. Wanneer het betalen in termijnen het beste voor je uitkomt wordt dit verspreid over een aantal maanden de scooter wordt dan afbetaald tegen een lage rente.  

Peugeot Tweet

Minimal Price: 0,00

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x