Piaggio New Fly

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Piaggio New Fly

Deze scooter is ideaal te gebruiken om naar werk te rijden of naar school. De Piaggio New Fly scooter onderscheid zich van andere scooters door zijn uitstekende rijeigenschappen.

De Piaggo New Fly, de ideale snelle scooter

De Piaggio New Fly ziet er zeer sportief uit. Het fijne aan de scooter is dat het dashboard vrij groot is waardoor je snel naar alle instrumenten kunt kijken. Het bijzondere aan de Piaggio New Fly is dat het zwaartepunt van de scooter lager is, waardoor je stabieler rijdt. Het zwaartepunt ligt lager omdat de tank onder de tree plank is geplaatst.

Een ander voordeel is dat de tank niet bij de buddy is geplaatst waardoor u veel meer opbergruimte hebt. U kunt lekker veel boodschappen kwijt onder het zadel. Tevens is er een haakje geplaatst aan de buddy waar tassen aan gehangen kunnen worden.

Verschillende soorten scooters

We hebben twee Piaggio New Fly scooters in ons assortiment. De ene is een bromscooter en de andere een snorscooter. Het verschil tussen een bromscooter en een snorscooter is dat u met een snorscooter maar 25 km per uur kan gaan en met een bromscooter 45 km per uur. Hou er wel rekening mee dat u bij een scooter van 45 km een helm moet dragen en niet op het fietspad mag rijden. Dit hoef je niet bij een scooter van 25 km.

De scooters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en donkerblauw. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte Piaggio New Fly te vinden.

Accessoires

Voor de Piaggio New Fly  hebben wij ook accessoires in ons assortiment die speciaal zijn gemaakt voor dit merk. Hierbij gaat het om een windscherm en sloten. Een windscherm houdt de regen en wind tegen tijdens het rijden. Ook is het belangrijk dat u de scooter goed beveiligd met sloten, want u wilt natuurlijk niet dat die gestolen wordt.

Bestel nu online

U kunt gemakkelijk online een Piaggio New Fly bestellen. Maar wij begrijpen dat het niet gemakkelijk is om een scooter online te bestellen en daarom kunt u altijd bij ons langskomen in één van onze winkels in Rotterdam of Barendrecht. Ook kunt u een proefrit vragen bij één van onze winkels, dit kunt u aanvragen op onze website.

Piaggio New Fly

Minimal Price: 0,00

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x