Piaggio New Liberty

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Piaggio New Liberty kopen?

Het merk Piaggio is een moderne scooter met een stijlvolle uitstraling. Tevens staat het merk bekend om de goede kwalitatieve scooters.

Voor zowel korte als lange afstanden

De Piaggio New Liberty kan gebruikt worden voor middellange afstanden. Dit is dus de ideale scooter om mee naar werk te gaan of om naar school te rijden. Maar ook als u er een dagje op uit wil trekken is de Piaggio New Liberty ideaal vervoer.

Verschillende soorten scooters

We hebben verschillende scooters uit de collectie Piaggio New Liberty. Houdt er wel rekening mee dat u met een scooter van 50cc een helm moet dragen en op de weg moet rijden. Bij een scooter van 25cc kunt u gewoon op het fietspad rijden en hoeft u geen helm op. Voor beide cc’s hebben we een scooter van het merk Piaggio New Liberty.

Verschillende Piaggio New liberty scooters

We hebben verschillende soorten scooters en die worden hieronder opgesomd:

-        Stadsscooter

-        Retroscooter

-        Woon/werk scooter

Het hangt er maar net vanaf waar u de Piaggio New Liberty voor nodig hebt en aan welke wensen die moet voldoen. Daarbij hebben we twee bromscooters en één snorscooter. Het verschil tussen een brom- en een snorscooter is dat u met de ene maar 25 km per uur kan gaan en met de andere 45 km per uur. Ook hebben we verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen zoals: wit, rood, matgrijs, donker blauw, Marrone. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte Piaggio New Liberty scooter te vinden.

Bestel nu uw nieuwe Piaggio New Liberty online

U kunt gemakkelijk online een scooter bestellen. Maar wij begrijpen dat het niet gemakkelijk is om een scooter online te bestellen en daarom kunt u altijd bij ons langs komen in één van onze winkels in Rotterdam of Barendrecht. Ook kunt u een proefrit vragen bij één van onze winkels, dit kunt u aanvragen op onze website.

Piaggio New Liberty

Minimal Price: 0,00

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x