Tomos

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Tomos brommer

Tomos scooter

Wie kent het merk Tomos niet, het is één van de grootste en bekendste snorfietsmerken van Nederland. Sommige Tomos scooters gaan niet harder dan 25 km per uur, waardoor u geen helm hoeft te dragen en gewoon op het fietspad gereden kan worden. Als de Tomos wel harder gaat dan 25 km per uur, zult u toch een helm moeten dragen en op de weg moeten rijden. Alle brommers hebben een 2-traps automaat wat betekent dat de Tomos helemaal zelf schakelt.

Tomos onderdelen

De Tomos scooter heeft een wielmaat van 16 inch. Ook al zijn de wieltjes klein, de scooter rijd zeker stevig over het wegdek. In allebei de wielen zit een vering waardoor u makkelijk over heuvels en kuilen heen kan rijden. De buddyseat is ook geveerd waardoor je makkelijk mee veert, hierdoor hou je het langer vol op de scooter.

Bij het starten van de Tomos scooter zit een Kickstart mogelijkheid. Ook beschikt de scooter over een voor en achter trommelrem, hiermee kan je in een gevaarlijke situatie gelijk reageren en sta je zo stil. De scooter zelf weegt 53 kilo en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en grijs.

Tomos accessoires

Voor de Tomos scooter hebben wij ook leuke accessoires om de Tomos mee op te leuken zoals een mand om artikelen in mee te nemen. Om iemand achterop te nemen hebben wij een witte en een zwarte duozit. Tevens is er een ketting die op de Tomos scooter geplaatst kan worden als de oude ketting eraf valt of kapot gaat.

Naast Tomos hebben wij nog andere bekende scooter merken zoals Vespa, Yamaha, Kymco, Gilera en nog veel meer.

Online bestellen

Je kan heel gemakkelijk bij ons een Tomos scooter online bestellen. Nu begrijpen we dat u een scooter niet kan uitzoeken via een plaatje en dat u er natuurlijk wel een goed gevoel bij moet hebben. Daarom kunt u gratis een proefrit aanvragen in één van onze winkels in Rotterdam of Barendrecht. Alle scooters worden gratis geleverd. Voor vragen kunt u bellen naar één van onze winkels in Barendrecht en Rotterdam. Of stuur een mailtje naar info@fredmotoren.nl of Brendrecht@fredmotoren.nl.

Tomos

Minimal Price: 0,00

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x