Tomos

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Tomos brommer

Tomos brommer kopen?

Wie kent ze niet, een Tomos brommer. Een echte klassieker in het straatbeeld. Dit Sloveense merk produceert al sinds 1954 bromfietsen en lichte motorfietsen. Dit was in het begin enkel voor de binnenlandse markt, maar na verloop van tijd na aflopen van het contract met Puch ook voor het buitenland.

De klassieke Tomos brommer

De standaard Tomos brommer is nog altijd het meest populaire model. Dit model is iconisch en is eigenlijk tijdloos. Dit model is verkrijgbaar in een brommer en in een snorbrommer uitvoering. Zo is dit model geschikt voor woon- en werkverkeer, maar ook voor grotere afstanden. Het standaard model is voorzien van een handige bagagedrager en is een van de best betaalbare brommers op de markt.

Tomos brommer Quadro, sportiever!

Op zoek naar een sportievere Tomos brommer? Voor die gene is er de Tomos Quadro. Dit exemplaar is voorzien van een handige elektrische starter, u rijdt hierdoor gelijk weg! Door de sierlijke en stoere afrondingen heeft de Quadro een stoerder uiterlijk dan bijvoorbeeld de standaard uitvoering. Wij verkopen de Quadro enkel als bromfiets.

Tweedehands brommer van Tomos?

Ben je op zoek naar een tweedehands Tomos brommer? Hou dan onze collectie tweedehands brommers goed in de gaten. Aangezien onze tweedehands modellen zeer populair zijn, is het van belang om er snel bij te zien. Dus heb je een model op het oog? Sla dan snel toe, want voor je het weet is dit model alweer verkocht.

Tomos brommer in termijnen betalen?

Je nieuwe Tomos brommer liever in termijnen betalen? Dat is mogelijk via onze financiele partner Santanter. Tegen aantrekkelijke voorwaarden hoef je niet het gehele bedrag in een keer te betalen, maar is dit uit te spreiden over een langere periode. Op onze financieringspagina is meer informatie te vinden over het betalen in termijnen.

Onderdelen voor je Tomos brommer?

Is er een onderdeel van je Tomos brommer aan vervanging toe? Dit kan natuurlijk gebeuren, daarom zorgen wij ervoor dat wij enorm voor onderdelen van brommers en scooters op voorraad hebben in onze filialen in Rotterdam en Barendrecht. Bekijk alle brommer onderdelen hier op de website, of kom langs in een van onze filialen.

Tomos

Minimal Price: 1.499,00 1499

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x