Tweedehands

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Tweedehands scooters kopen?

Op zoek naar een scooter? Maar wil je niet de volle mep betalen voor een nieuwe scooter? Onze tweedehands scooters zijn in goede staat en zijn perfect wanneer je op zoek bent naar een goedkope scooter. De scooter is een ideaal vervoersmiddel om je van A naar B te brengen in de stad. Je nieuwe tweedehands scooter kan perfect worden ingezet om het drukke stadsverkeer te ontzien. De scooter is dan ook ideaal voor woon-werkverkeer, om naar school te rijden of als vrijetijdsbesteding.

Fred Motoren Rotterdam

Assortiment tweedehands scooters

Ons assortiment tweedehands scooters kan van dag tot dag verschillen. Door de aantrekkelijke prijs van een 2e hands scooter zijn deze zeer populair. Heb je bij ons een mooie gebruikte scooter gezien? Wacht dan niet te lang, want voor je het weet is deze al verkocht. Wij verkopen allerlei merken gebruikte scooters. Dit varieert van Piaggo, Kymco, Peugeot, Aprilla, Sym, Yamaha en natuurlijk Vespa.

Tweedehands Vespa

Wij krijgen het meeste vraag naar tweedehands Vespa scooters. Er is zeer veel vraag naar het Italiaanse scootermerk. Onze tweedehands Vespa scooters gaan alleen nog harder dan de overige merken scooters. Hou onze website dus goed in de gaten voor een gebruikte Vespa met drie maanden Bovag garantie. Aangezien de vraag naar Vespa scooters groot is, is de kans ook groot dat aanbieders misbruik van de vraag maken. Let hier dan ook op bij de aanschaf van een tweedehands Vespa. Toch liever een nieuwe Vespa? Ons assortiment nieuwe Vespa’s is zeer uitgebreid!

Garantie op tweedehands scooter?

Bij Fred Motoren krijg je minimaal 3 maanden garantie op alle 2e hands scooters. Fred Motoren is aangesloten bij de Bovag, met als voordeel dat je altijd terug kan vallen op de Bovag Garantie. Op deze manier is de aankoop van je tweedehands scooter een stuk aantrekkelijker. Bij ons krijgen alle tweedehands scooters en brommers een beurt en worden voor aflevering volledig nagezien. Lees hier meer over onze minimaal 3 maanden Bovag garantie.

Tweedehands motorscooter

Niet alleen 2e hands scooters en brommers zijn onderdeel van onze occasions. We hebben ook regelmatig tweedehands motorscooters in ons assortiment. Een gebruikte motorscooter scheelt een hoop geld in aanschaf. Een motorscooter ten opzichte van een normale scooter biedt meer comfort en snelheid. Daarnaast zijn motorscooters ook geschikt voor gebruik op de snelweg. Liever een nieuwe motorscooter? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment.

Proefrit maken?

Voordat je de tweedehands scooter hij ons koopt, heb je de mogelijkheid een gratis proefrit te maken. Heb je een mooie brommer of scooter op het oog? Maak eenvoudig bij ons online een afspraak voor een proefrit en wij zetten de tweedehands scooter voor je klaar. Plan een afspraak online of bel: 010-4860380 voor een proefrit in Rotterdam of Barendrecht.

Tweedehandse Scooter in termijnen betalen?

Wij bieden u de mogelijkheid aan om met een persoonlijke lening van Santander de scooter in termijnen te betalen. Dit zonder zorgen en uiteraard tegen een lage rente. Ook uw kettingslot, helm of windscherm kunt u erbij financieren. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar :

Tweedehands

Minimal Price: 950,00 950

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x