Vespa

Vespa scooters

Vespa kopen?

Populaire Vespa scooter helemaal iets voor jou? Fred Motoren is een officiële Vespa dealer, dus zoek niet verder! Daarnaast zijn wij ook nog eens een RAI Erkend scooterdealer. Wat voor Vespa scooter past bij jou? Bij Fred Motoren heb je de keuze uit twee verschillende types

Ben je op zoek naar een Vespa Motorscooter? Ook dat kan! Bekijk hier al onze Vespa Motorscooters.

Vespa Sprint of Vespa Primavera?

Welke Vespa scooter past eigenlijk het beste bij jou? Qua inhoud verschillen de Vespa Sprint en Primavera weinig van elkaar. De verschillen zitten vooral in het uiterlijk van de scooter. Waar de Sprint voorzien is van meer hoekige koplamp, is de Primavera meer voorzien van een ronde koplamp. De Sprint is daarin tegen sportiever met grotere wielen ten opzichte van de Primavera. Ga je uiteindelijk voor sportief of ga je meer voor een chiquere ontwerp? We sommen graag nog voor je op waar je beide scooters aan kunt herkennen.

Kenmerken Vespa Sprint

  • Hoekige koplamp
  • Inclusief standaard tweepersoons buddy
  • Multi spoke wielen
  • 12” inch wielen (groter dan Primavera)

Kenmerken Vespa Primavera

  • Stijlvolle ronde koplamp
  • Elektronische te openen buddy
  • Luxueuze kleuren verkrijgbaar
  • Ruimte voor langere bestuurders en passagiers

Vespa scooters, echte kwaliteit!

Koop je een Vespa scooter, dan weet je zeker dat je een goede scooter koopt. Fabrikant Piaggio gebruikt enkel hoogwaardige producten waardoor je een scooter koopt van topkwaliteit. Door de aanschaf van een Vespa weet je zeker dat je ook kosten bespaard op onderhoud. Wil je toch dat je scooter een onderhoudsbeurt krijgt? Ook dat is mogelijk bij Fred Motoren! Nu een afspraak maken voor je Vespa? Doe dat via ons afspraakformulier.

Liever een motorscooter? Kies de Vespa GTS!

Heb je meer snelheid nodig dan de Vespa Primavera of Sprint? Met de Vespa GTS rij je mee met het snelle verkeer, met een maximale snelheid van 145 km/h kun je eenvoudig de snelweg op. De Vespa GTS Motorscooter hebben wij in verschillende uitvoeringen? Nieuwsgierig? Bekijk al onze Vespa GTS modellen hier en maak uw keuze.

Tweedehands Vespa?

Geen geld voor een nieuwe Vespa? Ga dan voor een tweedehands Vespa. Wij verkopen geregeld tweedehands Vespa scooters, hou daar onze tweedehands scooterpagina goed voor in de gaten. Zie je een geschikt Vespa tweedehands scooter? Reageer dan direct, want de tweedehands Vespa scooters zijn razend populair!

Proefrit op een nieuwe Vespa scooter?

Wij bieden u de mogelijkheid aan voor een gratis proefrit op al onze scooter modellen, maak hiervoor gemakkelijk online een afspraak of neem telefonische contact met ons op. 

Vespa leasen of in termijnen betalen?

Wij bieden u de mogelijkheid aan om de vespa te leasen of via een financiering gespreid te betalen zonder zorgen tegen een lage rente. Voor verdere informatie over financieringsmogelijkheden of vespa lease, verwijzen wij u naar de volgende pagina's:

Vespa

Minimal Price: 3.739,00 3739

Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.   Lees meer >
x